avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a deschide o succesiune in urma matusii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a deschide o succesiune in urma matusii decedate ( necasatorita, ...

Pentru a deschide o succesiune in urma matusii decedate ( necasatorita, fara copii), este nevoie de actul de deces al mamei matusii. Acest act nu poate fi eliberat de primaria Sector 6, Buc, pentru ca pe actul de nastere ( din Dr. Tr. Severin) nu apare un CNP. Aceasta persoana s-a nascut in 1908 si a decedat in 1996. Care este procedura in acest caz? Trebuie generat un CNP? daca da, ce institutie face acest lucru: politie, primarie si din ce localitate ( cea de nastere sau cea de deces)? Daca nu e obligatoriu sa aiba un cNP, cum putem forta primaria sectorului 6 sa elibereze acest certificat de deces? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: volar , utilizator 20:08, 30 Noiembrie 2020
Când și unde a decedat mătușa Dvs. ? Aveți actul său de identitate ?
Matusa a decedat in sector 1 Bucuresti, in luna martie a acestui an. Da, avem actul ei de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie eroare declarare certificat de nastere andora andora Bunicii mei au avut 2 copii, un baiat, tatal meu si o fata, matusa mea.Pana anul acesta, cand matusa a decedat, nu am stiut ca exziata o eroare in certificatul ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)