avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru a deschide o succesiune in urma matusii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru a deschide o succesiune in urma matusii decedate ( necasatorita, ...

Pentru a deschide o succesiune in urma matusii decedate ( necasatorita, fara copii), este nevoie de actul de deces al mamei matusii. Acest act nu poate fi eliberat de primaria Sector 6, Buc, pentru ca pe actul de nastere ( din Dr. Tr. Severin) nu apare un CNP. Aceasta persoana s-a nascut in 1908 si a decedat in 1996. Care este procedura in acest caz? Trebuie generat un CNP? daca da, ce institutie face acest lucru: politie, primarie si din ce localitate ( cea de nastere sau cea de deces)? Daca nu e obligatoriu sa aiba un cNP, cum putem forta primaria sectorului 6 sa elibereze acest certificat de deces? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: volar , utilizator 20:08, 30 Noiembrie 2020
Când și unde a decedat mătușa Dvs. ? Aveți actul său de identitate ?
Matusa a decedat in sector 1 Bucuresti, in luna martie a acestui an. Da, avem actul ei de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie eroare declarare certificat de nastere andora andora Bunicii mei au avut 2 copii, un baiat, tatal meu si o fata, matusa mea.Pana anul acesta, cand matusa a decedat, nu am stiut ca exziata o eroare in certificatul ... (vezi toată discuția)
Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator al nasterii clauditzza clauditzza buna ziua .Am o mare problema si nu stiu ce sa ma fac stau stresata la maxim .Am nascut acum 4 zile ieri m-am externat din maternitate dar nu am scos ... (vezi toată discuția)