avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot cumpara eu ca SRL de la un PFA o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot cumpara eu ca SRL de la un PFA o licenta/autorizatie TAXI cu tot cu masina?

Buna seara, cum pot cumpara de la un PFA o licenta/autorizatie taxi cu tot cu masina. Dansul este prea batran si din cauza pandemiei numarul clientilor a scazut asa ca vrea sa vanda masina cu tot cu licenta/autorizatie. Eu am un SRL cu o singura masina/autorizatie/licenta. Cum pot achizitiona masina si autorizatia/licenta lui? O pot inchiria cumva? Se poate sa devina actionar in SRL-ul meu si sa ii folosesc eu licenta/autorizatia?

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa taxi AndreiP33 AndreiP33 Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA, intrucat am de multa vreme in cap achizitionarea catorva masini care sa functioneze in regim de taxi. Am cautat ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma john-doe john-doe Buna ziua, Sunt interesat sa cumpar o firma de taxi (PFA se transforma in firma prin ceva hotarare de guvern privind legea taximetriei licenta se transfera ... (vezi toată discuția)
Cum pot face taxi cu masina mea, cum se procedeaza cu licenta? n06d n06d Buna ziua, Am cumparat un Logan si as vrea sa fac taxi. Nu vreau sa ma angajez la o firma pentru ca planul este mult prea mare dar as vrea sa fac lucrez cu ... (vezi toată discuția)