avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Lucrez ca asistent medical intr.un centru pt. persoane ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Lucrez ca asistent medical intr.un centru pt. persoane varstnice. ...

Lucrez ca asistent medical intr.un centru pt. persoane varstnice. Am stat izolati la locul de munca pe perioada starii de urgenta, am avut beneficiari infectati cu covid. Puteti sa.mi spuneti daca beneficiez de sporul care se da pt. covid asistentilor medicali? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic ... radu ionel radu ionel lucram la un centru de recuperare si reabilitate neuropsihic din judetul Calarasi com. Plataresti acest centru urmeaza sa se inchida , pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Mutare fortata dintr-un centru dgaspc in altul cu focar covid al personalului DanyCxxx DanyCxxx Buna ziua. Lucrez intr-un centru de ingrijire al copiilor cu dezabilitati din cadrul dgaspc Suceava. Momentan sunt in izolare la locul de munca conform OM 8. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical covid TncAndrei TncAndrei Buna ziua, Mama a avut Covid și a primit o decizie de izolare de la DSP pentru 7 zile. Între timp alți membri ai familiei au fost testați pozitiv. Mama ... (vezi toată discuția)