avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost judecat și condamnat definitiv.In aceeași zi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost judecat și condamnat definitiv.In aceeași zi am primit ...

Am fost judecat și condamnat definitiv.In aceeași zi am primit termen pentru contestație la executare eu fiind intimat După 15 zile am avut fondul pentru o altă faptă.Mi s_au contopit cele două pedepse și mi s_a dedus perioada executată.In aceiași zi s_a făcut o modificare la dosarul pentru contestație la executare (s_a schimbat ora judecării). Înainte de a fi judecat pentru aceste fapte am avut o condamnare din care m_am eliberat la termen.(toate pedepsele au fost pentru furt calificat) Acum dacă poate cineva să îmi de-a un răspuns.Care ar fi motivul pentru care s_a făcut această contestație? Sar putea să îmi mărească pedeapsa pe care am primit_o? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Mincu66 , utilizator 14:01, 22 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parca, din cate imi aduc aminte, am mai dezbatut problema dvs, chestiunile cu contopiri/dezcontopiri, concurs, recidive, etc,
Este cam greu de dat un raspuns fara a avea datele complete.
Da, sunt multe posibilitati, insa trebuie vazut exact obiectul contestatiei la executare, precum si restul condamnarilor.
Bună seara!Am revenit cu soluția pe care am primit-o la contestația la executare
Tip de soluție:Repus pe rol
Soluția pe scurt: Repunerea pe rol se acordă termen la 27.01.2021 cu citare.Dispune efectuarea unei adrese către Penitenciarul Rahova pentru a comunica numărul zilelor considerate executate în baza art..551din legea nr.254/2013 aferente pedepsei executate în perioada 27.06.2018_14.03.2020 precum și dacă aceste zile au fost deduse in mod administrativ din pedeapsa pe care deținutul a executato în respectiva perioadă. Pronunțată în ședință publică astăzi 18.12.2020 soluția fiind pusă la dispoziție a publicului prin mijlocirea grefei. Document:Incheiere ședință

Ce se va judeca la termen îl dat? Se va schimba pedeapsa ? Mulțumesc!
trandafir2 a scris:

Parca, din cate imi aduc aminte, am mai dezbatut problema dvs, chestiunile cu contopiri/dezcontopiri, concurs, recidive, etc,
Este cam greu de dat un raspuns fara a avea datele complete.
Da, sunt multe posibilitati, insa trebuie vazut exact obiectul contestatiei la executare, precum si restul condamnarilor.

Din cate vad, s-a pus in discutie si deducerea perioadelor in baza asa-zisului recurs compensatoriu. Pedeapsa nu se va schimba, insa calculul duratei acesteia, da, este posibil. Oricum, repet, fara a se vedea dosarul, mergem pe pareri, la ghici.
Mulțumesc!

trandafir2 a scris:

Din cate vad, s-a pus in discutie si deducerea perioadelor in baza asa-zisului recurs compensatoriu. Pedeapsa nu se va schimba, insa calculul duratei acesteia, da, este posibil. Oricum, repet, fara a se vedea dosarul, mergem pe pareri, la ghici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! incerc să scriu mai amănunțit problema mea poate ... Mincu66 Mincu66 Bună ziua! Incerc să scriu mai amănunțit problema mea poate de data aceasta voi primi un răspuns.In 2018 am primit o pedeapsă de 1 an și 6 luni pentru ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În 2018 am comis 3 infracțiuni de furt. pentru ... Mincu66 Mincu66 Bună seara! În 2018 am comis 3 infracțiuni de furt. Pentru 2 din ele care s_au contopit am primit 2 ani pe care i_am executat la termen. Cealaltă ... (vezi toată discuția)
Bună seara!vă rog dacă poate cineva să îmi răspundă la ... Mincu66 Mincu66 Bună seara!Vă rog dacă poate cineva să îmi răspundă la următoarea situatie. In 2018 am comis 3 infracțiuni (furt și furt calificat. Pentru 2 din ... (vezi toată discuția)