avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Va rog sa ma ajutați să găsesc o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați să găsesc o soluție. O cunoștință ...

Bună ziua. Va rog sa ma ajutați să găsesc o soluție. O cunoștință vrea sa imi de-a moștenire întreaga avere printr-un testament. Eu nu sunt de acord cu acel testament deoarece știu că in cazul in care se razgandeste acel testament poate fi stricat. Eu ași vrea un un contract de vânzare-cumpărare cu toate clauzele care le dorește in sensul sa fim protejați ambele părți. Cum pot sa procedez sa facem acest act de vânzare-cumpărare eu neavând suma de bani pentru cumpărarea acesteia? Sau cum se procedează?
Cel mai recent răspuns: Vladuta82 , utilizator 17:12, 30 Noiembrie 2020
Eu nu sunt de acord cu acel testament

serios ?
pai daca vrea sa va dea, va da, daca nu, nu,
cum adica vreti sa cumparati , dar nu aveti bani ?
ca sa faceti un contract de vanzare cumparare, trebuie ca proprietarul sa vrea sa va vanda si dvs sa aveti bani sa cumparati..
care e situatia de fapt ?
Persoana mi-a făcut deja un testament dar eu nu am incredere ca acest testament nu il va strica. Zice că pot sa investesc dar eu nu vreau pentru ca nu am siguranță. De aceea i am cerut contract de vânzare-cumpărare este singurul act care nu il Poate strica din cate știu si sa puna pe acest contract toate clauzele care le dorește.
Sau mai pe scurt ce fel de act sa faca sa am certitudinea că nu mai poate să se razgandeasca ca eu sa pot sa investesc acolo.

Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2020
gi-jane2, moderator
cand o sa stiti ce vrea fiecare, adica si el, nu numai dvs, o sa incheiati un contract in acel sens.

nu mai citati inutil mesaje anterioare si nu mai postati mesaje consecutive.
gi-jane2, moderator
Mergeti amândoi la.notar ca sa va explice ce aveti de făcut și sa vada daca va intelegeti.
Daca nu va înțelegeți juridic nu se poate face nimic în afara de testament.
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament si mostenitori monique0312 monique0312 Buna ziua. Bunicul meu a fost casatorit de trei ori ,cu fiecare femeie avand cate un copil,in speta 2 fete si 1 baiat . Baiatul a murit si are 3 copii,prima ... (vezi toată discuția)
Contract vânzare-cumpărare Ana Murărescu Ana Murărescu Bună ziua! Părinții mei doresc să treacă casa pe mine și soțul meu. Cum ar fii mai bine să treacă ca să nu se mai schimbe și ca să stăm și noi ... (vezi toată discuția)
Actul de vanzare cumparare Mihaela stef a Mihaela stef a Un act de vânzare cumpărare făcut intre copil și părinți cu clauza de întreținere pot fi stricate în orice condiții sau prin judecata (vezi toată discuția)