avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa știu dacă apartamentele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa știu dacă apartamentele cumparate de ...

Buna ziua,
As dori sa știu dacă apartamentele cumparate de la stat după 1989 , proprietatea statului, au intabulare sau nu ? Pentru a face o succesiune trebuie intabulare sau actul vânzare cumpărare este destul? Mulțumesc pentru răspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Rezolvatorul , Consilier juridic 15:54, 30 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciun imobil (teren/casa/apartament) nu poate fi înstrăinat fără a fi înscris în cartea funciară .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare cu titlu de proprietate convict convict Pentru vinzarea unui teren cu titlu de proprietate sint obligat legal la intabulare ca sa pot efectua tranzactia de vinzare-cumparare . (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Acontractul de vanzare cumparare a unui apartament se poate face si de catre un avocat?ce onorarii sunt? ancutica ancutica Doresc sa vand un apartament cu 2 camere si as dori sa stiu daca actele le pot incheia si la un avocat;ma gandesc ca au onorarii mai mici. (vezi toată discuția)