avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua ! Am și eu o nelămurire trebuie sa dau ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua ! Am și eu o nelămurire trebuie sa dau examenul sau ...

Buna ziua ! Am și eu o nelămurire trebuie sa dau examenul sau nu? Sau ce ar trebui sa fac? Abea Acu câteva zile am primit plicul cu aceasta “Vă facem cunoscut ca ,Ptr încălcarea , la data de 05-03-2020 a prevederilor ART 336 alin 1 din Codu Penal,v-a fost suspendată exercitarea dreptului de conducere pe o perioada de 120 de zile ,începând cu data de 05-03-2020.În cazul in care, in aceasta perioada, sunteți depistat conducând autovehiculul pe drumurile publice, fapta dumneavoastră constituie infracțiune , potrivit ART 335 alin 2 din codul penal .Pana la
Expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce ,TREBUIE/NU TREBUIE sa va prezentați la serviciul poliției rutiere unde sunteți înregistrat in evidentă , pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație , in condițiile ART 106 din OUG 195/2002 republicata ,cu modificările și completările ulterioare .”
Cel mai recent răspuns: ionut12737 , utilizator 13:11, 3 Martie 2021
Ati fost prins la volan cu alcoolemie pana in 0.40?
Salut
Ce ai rezolvat in acest caz?

Pacoro a scris:

Buna ziua ! Am și eu o nelămurire trebuie sa dau examenul sau nu? Sau ce ar trebui sa fac? Abea Acu câteva zile am primit plicul cu aceasta “Vă facem cunoscut ca ,Ptr încălcarea , la data de 05-03-2020 a prevederilor ART 336 alin 1 din Codu Penal,v-a fost suspendată exercitarea dreptului de conducere pe o perioada de 120 de zile ,începând cu data de 05-03-2020.În cazul in care, in aceasta perioada, sunteți depistat conducând autovehiculul pe drumurile publice, fapta dumneavoastră constituie infracțiune , potrivit ART 335 alin 2 din codul penal .Pana la
Expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce ,TREBUIE/NU TREBUIE sa va prezentați la serviciul poliției rutiere unde sunteți înregistrat in evidentă , pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație , in condițiile ART 106 din OUG 195/2002 republicata ,cu modificările și completările ulterioare .”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea si aviz postal MilitaruAndrei MilitaruAndrei Buna ziua. Mi-a fost suspedant permisul de conducere la data de 22/05/2015 pentru 30 de zile deoarece am depasit un alt autovehicul pe linia continua. Dupa 16 ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto stefan-emil stefan-emil Buna ziua.,am primit urmatoarea instiintare de la politie-serviciul rutier; ,,Avand in vedere Sentinta Penala nr.xxx/17.05.2016,definitiva la 31.05.2016 a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal infractiune Floricica eu Floricica eu Bună seara. Am un dosar întocmit cu data de înregistrare 05/04/2020,in schimb la pedeapsa sa trecut ca să suspendat dreptul de a conduce din luna noe. ... (vezi toată discuția)