avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Iesirea la pensie de drept
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Iesirea la pensie de drept

Mama mea a iesit la pensie intai anticipat si de drept pe data de 2 ictombrie 2020.Nu trebuia sa vebeficieze si de ultima marire din septembrie 2020?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:40, 30 Noiembrie 2020
Postati:
-Punctajul mediu anual de pe un cupon anterior trecerii la limita de varsta cu toate cifrele de dupa virgula.
-La fel cu cel de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul impozit pensie danielarusu danielarusu Buna ziua M-am pensionat cu o pensie anticipata partiala, avand termenul limita pentru pensie normala de varsta, peste 3 ani. As dori sa stiu daca , cu noua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt pensionara la limita de varsta. in urma recaculari ... anyka49 anyka49 Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac? Lauramoro Lauramoro Tatal meu a iesit la pensie, pentru limita de varsta, in anul 1997.Vechimea care i-a fost calculata atunci, total gresita, a fost de 30 de ani si cateva luni.A ... (vezi toată discuția)