avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CO la 1/2+1/2 norma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CO la 1/2+1/2 norma

lucrez cu 1/2 norma la 2 firme. la fiecare firma mi-au calculat 12 zile/an CO. este corect calculul, din moment ce lucrea 8 h/zi si legea spune ca 21 de zile e CO minim? multumesc.
Cel mai recent răspuns: juanis , utilizator 11:10, 29 Decembrie 2009
Zilele de concediu de odihna cuvenite sunt aferente fiecarui CIM si nu sunt conditionate de norma de munca.

CCM unic
Art. 56. - (1) Salariaţii au dreptul în fiecare an calendaristic la un concediu de odihnă plătit, de minimum 21 de zile lucrătoare.
indiferent de cate h/zi lucreaza, omul are dreptul la minim 21 zile de concediu? in contractul meu scrie 12 zile CO, in ambele societati la care lucrez. in acest caz, pot sa spun contabilelor sa modifice conform art. 56 la 24 zile (pt ca lucrez 8h/zi), sau am fost pacalita? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna neefectuat se plateste? gizeh_65 gizeh_65 Vin cu o intrebare si eu...am fost angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata din data 4 septembrie 2007 pina la dat 15 august 2008 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pt angajatii care lucreaza in program de 12 h pe zi mardil mardil Buna ziua. As dori si o lamurire referitoarre la acordarea si plata concediului de odihna pentru cei care lucreaza 12h pe zi. Programul meu de lucru este de ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu pup_me pup_me Buna, sunt angajata din 15 ianuarie 2006 pana in 01.12.2008 cu pauza o luna si apoi din 01.01.2009 m-am reangajat , as vrea sa stiu cate zile de concediu mi ... (vezi toată discuția)