avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara. La mine la bloc. Bloc de propietari, 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara. La mine la bloc. Bloc de propietari, 3 scari. nu ...

buna seara.
La mine la bloc. Bloc de propietari, 3 scari. nu sunt departajate. Noi stam la scara 1 si acum 7 ani am luat cu consintamintul administratie de atunci o camera la subsol ca boxa. Aceasta camera era intr-o stare dezastruoasa. Sobolani morti moloz wc-uri aruncate. Am facut curatenie si am aruncat tot. Am pus usa la camera aceea. totul a fost bine pina anul trecut cind o persoana care a ajuns in comitet vrea boxa. Au inceput sa ne ameninte. Spun au inceput pt-ca este si vice presedintele. Presedintele si cenzorul nu sunt prezenti. Au inceput ca e camera prea mare pt un apartament si ne-au spus sa tragem un perete despartitor (vice presedintele ne-a spus. Am facut cum a spus. Acum au schimbat cheile la usa de aces la subsal si nu vor sa ne dea o cheie. Pe motiv ca sa plecam de acolo. Ne plimba pe drumuri de 3 saptamani. Administratorul nu ne da cheie fara aprobarea sefului de scara 3, Seful de scara nu ne da cheia fara aprobarea comitetului. Comitetul e zero numai vice presedintele care face legea nu ne da cheia fara acceptul sefului de scara 3. Si uite asa am lucruri in Boxa care nu avem acces. Acum tot acceasi persoana care ne-a amenintat ca daca nu micsaram spatuil spune ca am facut constructie ilegala. Ce putem face ? e doar sechestrare de bunuri ? ce ar mai fi.
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 11:12, 4 Decembrie 2020
Vicepresedintele nu face legea. Dupa legea 196/2018 nu mai exista functia de vicepresedinte. Presedintele poate delega atributiile pentru o perioada de maxim 90 zile. Faceti o adresa catre presedinte, pentru ca el reprezinta asociatia.,. cu nr de inregistrare.Trebuia sa aveti un contract cu asociatia, pentru spatiul respectiv, ce trebuia reinnoit din 12 luni in 12 luni. Acolo trebuiau stipulate toate conditiile, costurile. Daca dupa 10 zile presedintele nu raspunde sesizati servicul din primarie, care se ocupa de asociatiile de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Boxa la subsolul blocului gerhardt gerhardt Buna ziua. Stau intr-un bloc 10 etaje cu 3 scari. Suntem asociatie de proprietari. Scariile vor sa se separe juridic si financiar. Nu s-a facut asa ceva. ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scara vecina vvvv vvvv Buna ziua. Sunt administrator la un bloc. Problema este ca in vara lui 2009, eu impreuna cu cativa amici am facut curatenie pe terasa blocului. Am strans ... (vezi toată discuția)
Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)