avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... easybox amplasate in ansambluri rezidentiale ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

easybox amplasate in ansambluri rezidentiale ...


buna seara, doresc un raspuns in legatura cu: suntem un grup de proprietari care dorim o solutie legala de rezolvare a unui conflict legat de amplasarea easybox emag pe proprietatea comuna, si mai ales ca ele vor fi amplasate la mica distanta de geamurile apartamentelor, aflate la et 1 si 2 (inca nu avem pozitia propr.de la parter); mentionez ca modalitatea de aprobare ptr amplasarea acrestora este o sedinta in care se voteaza cu da si nu, si majoritatea decide. La cercetarile noastre in legatura cu legalitatea amplasarii acestor casute, la intrebarile adresate la emag, raspunsul a fost, ca ei nu au stiinta de acest lucru. Ce ne sfatuiti sa facem din punct de vedere legal. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
utilizator-1, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator-1 , utilizator 19:54, 3 Decembrie 2020
Solicitati presedintelui de asociatie sa prezinte temeiul legal in baza caruia solicita amplasarea casutelor in conditiile in care emag nu confirma cerea de amplasare acestora
el spune ca totul se face cu un contract, si ca emag ii va plati asociatiei o suma de 1800 de euro pe an !!!!! totul e la stadiul de discutie si se va propune in sedinta urmatoare acest lucru, si pe baza votului se va aproba; de aceea eu am dorit, pe cont propriu, sa aflu de la emag, exact cum ati formulat d-0voastra, anume, i am intrebat in ce conditii legale fac ei un ctr cu o asociatie de proprietari in legatura cu aceste casute? iar raspunsul unui angajat de la relatii cu publicul, a fost ca ei nu au stiinta de asemenea contracte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locatarii unui bloc ne confruntam cu o problema, pentru ... Viorica_2022 Viorica_2022 Buna ziua, Locatarii unui bloc ne confruntam cu o problema, pentru care as aprecia o recomndare/ cale de solutionare a situației problematică cu care ne ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc mic, cu curte privata, imprejmuita ... 0723530099 0723530099 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc mic, cu curte privata, imprejmuita cu gard si locuri de parcare in incinta curtii. Autorizatia de construire a blocului ... (vezi toată discuția)
Antena gsm Mihaelasmeu Mihaelasmeu Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la amplasarea unei antene. Pe scurt: nu mai dorim prelungirea ctr cu firma orange, dar adm si com ... (vezi toată discuția)