avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum se poate autentifica un certificat de nastere? ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum se poate autentifica un certificat de nastere? Pentru a putea fi folosit si in afara tarii

Cum se poate autentifica un certificat de nastere?
Cel mai recent răspuns: daculdarz , utilizator 12:04, 3 Decembrie 2020
Nu trebuie autentificat. In functie de statul in care vreti sa il folositi, acesta fie poate fi folosit direct, fie trebuie apostilat sau supralegalizat si tradus.
Doresc a se dovedi autenticitatea lui, pentru a stabili autoritatea emitentului si pentru a fi folosit in afara statelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura cu apostila din sua infojuridic infojuridic Buna ziua, Un caz in care vanzatorul are o procura cu apostila din SUA. Articolele sunt din legea notarilor 36/1995. Pe mine ma intereseaza daca: - ... (vezi toată discuția)
Întrebare: diferenþa dintre autentificarea ºi legalizarea semnãturii traducãtorului directiajulia directiajulia Buna ziua, As dori sa va intreb care este diferenta intre autentificarea unei traduceri si legalizarea prin semnatura? Am facut o traducere dintr-o limba ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetățean ucraina mrcea mrcea Buna ziua Am si eu o întrebare, vreau sa mă căsătoresc cu o persoana cetățean ucrainean si nu știu ce acte trebuie sa aduca cu ea din Ucraina? Daca nu ... (vezi toată discuția)