avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despre insolventa in cazul in care actele firmei sau ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despre insolventa in cazul in care actele firmei sau deteriorat de ploaie

fiul meu a avut o firma cu care nu am mai fuctionat de mai bine de 5 ani , deoarece am avut probleme fnanciare el a plecat din tara pentru o jumatate de an , eu am vindut intretimp apatamentul si m-am mutat la tara , iar baiatul cind sa intors sa mutat cu mine
Cind m-am mutat deoarece casa cumparata avea nevoie de reparatii am depozitat tot inafara de strictul necesar intr o magazie , din pacata a ploua in ea si totul sa distrus haine , mobile , acte tot sa udat si a inceput sa mucegaiasca asa ca nora mea a aruncat tot pe foc ca nu cumva sa avem probleme cu mucegaiul .
Sincer am si uitat de firma .. azi am primit o repere pentru a preda actele unei firma de insolventa dar nu mai exista cred nimic ca c-am tot ce era in magazie sa facut praf de la ploaie
Ce se poate intimpla in cazul acesta
Vaa multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:59, 3 Decembrie 2020
Nu este speta sub incidenta legii asociatiilor de proprietari,dupa cum ati inteles sa alegeti sectiunea
Rugati prin mesaj privat,administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute in topicul in sectiunea potrivita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in insolventa alexandra1962 alexandra1962 fiul meu a avut o firma cu care nu am mai fuctionat de mai bine de 5 ani , deoarece am avut probleme fnanciare el a plecat din tara pentru o jumatate de an , ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa cu proces deschis de anaf alexandra1962 alexandra1962 fiul meu a avut o firma cu care nu am mai fuctionat din 2015 deoarece am avut probleme fnanciare el a plecat din tara pentru o jumatate de an , ultima ... (vezi toată discuția)
Probleme in apartament din cauza mansardarii amyadelina amyadelina Asociatia de proprietari a vindut terasa blocului unei firme care construieste apartamente la mansarda pe care le va vinde iar noi asociatia vom beneficia ... (vezi toată discuția)