fiul meu a avut o firma cu care nu am mai fuctionat din 2015 deoarece am avut probleme fnanciare el a plecat din tara pentru o jumatate de an , ultima tranzactie a fost cu o firma care nea spus ca nu plateste nimic deoaece camionul trimis la ei a fot furat si nea trimis o acreda de la politie , dupa cesta ne-am infuriat si am renuntat sa mai fuctionam cu firma , am avut si ceva probleme financiare si de sanatate si am oprit tot, eu am vindut intre timp apatamentul si m-am mutat la tara , iar baiatul cind sa intors sa mutat cu mine
Cind m-am mutat deoarece casa cumparata avea nevoie de reparatii am depozitat tot inafara de strictul necesar intr o magazie , din pacata a ploua in ea si totul sa distrus haine , mobile , acte tot sa udat si a inceput sa mucegaiasca asa ca nora mea a aruncat tot pe foc ca nu cumva sa avem probleme cu mucegaiul .Actele au ramas dar sunt ude si pline de mucegai aprape nu poti umbla la ele .
Sincer am si uitat de firma .. azi am primit o cerere pentru a preda actele unei firma de insolventa cererea era pt actele pe ultimi 3 ani .. am sunat la firma de insolventa si le-am comunicat situatia dar nu ne-au mai spus nimic
Acum am primit o cerere de chemare in judecata pentru o suma enorma .. suma pe care nici in 30 de ani nu o pot plati
Ce se poate intimpla in cazul acesta
Vaa multumesc anticipat
Administratorul judiciar sau lichidatorul judiciar a formulat cerere privind atragerea răspunderii patrimoniale a administratorului statutar ( dvs. ) în conformitate cu dispozițiile art 169 din Legea nr. 85/2014, care, în cazul în care se va admite, urmează să fie pusă în executare de către creditorii din dosar.
creditor apare doar anaf ..care evident a unflat suma enorm , cu salarul pe care il are baiatul nici in 60 de ani nu va putea achita , si sa nu uitam ca are o familie de intretinut ...datoria declarata de noi era mica dar anaful a tot scos ..ca una din firmele cu care am lucrat nu putea emite tva ,,deci nuputem sa il scadem , ..si etc ..tot felul de alte motive ..