avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA factura - retur
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA factura - retur

buna ziua,

Daca am cumparat un produs pe firma, si am returnat produsul, pot sa deduc produsul pe declaratia unica sau din moment ce l-am returnat nu mai pot?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:13, 4 Decembrie 2020
Nu il mai puteti deduce. Atasati la factura de la achizitie si documentul doveditor al returnarii si pastratile la dosarul cu actele contabile.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restiuire bun achizitionat ddctools ddctools Buna ziua, Va rog o informatie daca se poate : Daca o SC a achizitionat de la alta SC un produs (ex. un trepied) fara contract , fara comanda scrisa pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitie autoturism second hand -pj-tva doina-marieta doina-marieta In cazul unei achizitii a unui autoturism second-hand din Germania, cu TVA pe factura de 19%, societatea cumparatoare a bunului a achitat toata valoarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un ... Ela2021 Ela2021 Buna ziua ! Am cumparat un produs si vreau sa il schimb cu un altul. Am făcut plata cu cardul dar am pierdut bonul fiscal. Pot beneficia de o copie a bonului ... (vezi toată discuția)