avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restiuire bun achizitionat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restiuire bun achizitionat

Buna ziua,
Va rog o informatie daca se poate :
Daca o SC a achizitionat de la alta SC un produs (ex. un trepied) fara contract , fara comanda scrisa pentru un anume tip sau model si ulterior dupa 7 zile vrea sa returneze produsul si sa-si reprimeasca banii pe motivul ca respectivul trepied nu are nivela incorporata ( ceea ce nu a precizat la achizitie) invocand posibilitatea returnarii produselor in termen de 30 zile , este posibil , legal , in temeiul carei legi ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 23:38, 7 Martie 2011
achizitionare fara contract? adica fara factura?
daca este fara factura va asumati riscurile
daca este cu factura conditiile de garantie sunt prevazute in contractul de garantie anexat facturii, iar in acest contract se prevad clauzele de restituire/service... in lipsa unui astfel de contract de garantie ori a clauzei nu puteti returna bunul cumparat ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare returnare produse adrian_n adrian_n Pe mai multe magazine online am observat ca este stipulat faptul ca nu se poate returna un produs in cazul in care acesta a fost comandat si platit in avans ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta combat2k combat2k Buna ziua, ma intereseaza urmatoarea speta: doresc sa achizitionez un laptop de la un comerciant care detine si un magazin online prin care fac comanda ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda andrei_70 andrei_70 Pe data de 03.06.2020, am fost la un magazin Flanco , pentru a achizitiona o masina de spalat. Cand am ajuns acasa, am vrut sa arat unui prieten ce masina am ... (vezi toată discuția)