avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat in cadrul ...

Am castigat un concurs pentru un loc de munca la stat in cadrul unui spital. La depunderea dosarului nu mi a fost cerut cazierul, Acuma pentru semnarea contracului trebuie sa aduc si cazierul. Este posibil sa fiu respins din moment ce am castigat deja locul?
Cel mai recent răspuns: Marga G. , utilizator 19:37, 11 Decembrie 2020
dacă aveți cazier, da
Am fost angajat pe baza concursului de rezidentiat prin ordonanta de la minister. Nu influenteaza cu nimica acest lucru?

Antoanela Geaman a scris:

dacă aveți cazier, da

Ordonanta 18/2009 Art 16. Alin 3 spune "Medicii, medicii dentiști și farmaciștii care promovează concursul organizat pentru rezidențiatul pe locuri și aleg loc în specialitate sunt confirmați prin ordin al ministrului sănătății, devenind rezidenți în specialitatea respectivă, cu pregătire în centrul universitar ales." se poate refuza?
Si Art 17 spune Medicii, medicii dentiști și farmaciștii confirmați în rezidențiat încheie un contract individual de muncă pe perioadă determinată, egală cu durata rezidențiatului în specialitatea aleasă, cu unitatea sanitară la care au fost repartizate locurile pentru rezidențiat
Antoanela Geaman a scris:

dacă aveți cazier, da

Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
Anonim1001, utilizator
Daca ati dat concurs la dosar nu vi s-a cerut si cazierul?
Nu

Cornel Vasile a scris:

Daca ati dat concurs la dosar nu vi s-a cerut si cazierul?

Alte discuții în legătură

Este posibil sa mi se refuze angajarea in spital ca medic rezident ... Anonim1001 Anonim1001 Este posibil sa mi se refuze angajarea in spital ca medic rezident deja confirmat pe loc prin ordin de la minister? Am cazier judiciar dar fapta mea nu se ... (vezi toată discuția)
Incompatiblitate intre profesia de medic dentist si comert? AdelinB AdelinB Buna ziua. Am terminat facultatea de medicina dentara si doresc sa ma inscriu in colegiul medicilor dentistiti. Am infiintat societate cod caen 4774 (Comert ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca full time florinanton47 florinanton47 sunt farmacist simplu intr-o firma la tara intr-o localitate aproape de pascani si o alta firma dintr-o alta localitate rurala tot din acelasi judet[iasi] ar ... (vezi toată discuția)