avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua,as dori sa va intreb daca este legal sa fiu ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua,as dori sa va intreb daca este legal sa fiu trecut ...

Buna ziua,as dori sa va intreb daca este legal sa fiu trecut in concediu fara plata pe motiv ca nu am prezentat concediul medical?Mentionez ca am fost in carantina pentru contact pozitiv sars cov2 in perioada 19.11-02.12.2020,iar conform legii dupa cele 14 zile de carantina in baza deciziei de la Dsp,medicul de fam emite CM.Medicul de familie imi elibereaza azi 04.12 CM,dar cei de la servici mi- au spus ca deja e tarziu( statele de plata s-au facut,ziua de salariu fiind pe 05.12).
Este corect si legal ca eu sa mi primesc banii tocmai luna cealalta?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:05, 7 Decembrie 2020
Daca va dau banii este bine desi ar fi trebuit sa ii primiti pe luna respectiva si nu pe alta.
Ar fi trebuit sa se gaseasca o solutie dar nu cred ca are sens sa va certati cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat a fost declarat pozitiv cu covid 19 (nu a avut contact ... ioanaboboc ioanaboboc Un Angajat a fost declarat pozitiv cu COVID 19 (nu a avut contact cu ceilalti angajati) si a primit doar o scrisoare medicala si o decizie- in care este ... (vezi toată discuția)
Familie cu recent pozitiv Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Suntem o familie cu patru membri, din care 2 am fost pozitivi in Decembrie, acum probabil vindecati, am inteles ca cei care au cazuri usoare pot iesi din casa ... (vezi toată discuția)
[covid-19] ce este de facut in urmatoarea situatie: angajatul este in ultima ... mlizz19 mlizz19 Ce este de facut in urmatoarea situatie: Angajatul este in ultima saptamana de preaviz, iar DSP-ul l-a bagat in carantina 14 zile, alaturi de o persoana ... (vezi toată discuția)