avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: la un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: la un spital, ...

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: la un spital, vechiului manager i a expirat contactul de administrare, iar in ultima saptamana de mandat a fost in concediu medical, pana in 30 noiembrie. El nu mai este angajatul spitalului incepand cu data de 1 dec , va rog sa mi spuneti daca spitalul este obligat sa i plateasca concediu medical in continuare si o baza legala, daca exista aceasta obligatie si pe ce perioada.trebuie platit Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sandup , utilizator 08:00, 7 Decembrie 2020
Nu exista o astfel de obligatie in sarcina spitalului , daca mandatul a expirat.


Cornel Vasile a scris:

Nu exista o astfel de obligatie in sarcina spitalului , daca mandatul a expirat.

Va multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare concediu medical Alin. As Alin. As Buna ziua! Sotia mea ,gravida,s-a internat in spital in saptamana 30 in urma cresterii tensiunii s-a dus la camera de garda unde a si fost internata pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical lauzie turcu_raisa turcu_raisa Buna dimineata. Ma numesc Raisa Slav si sunt mamica unui baietel de 6 saptamani nascut prematur (35 saptamani). Precizez ca am nascut pe 19 septembrie 2017 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical refuzat de angajator florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am probleme cu sarcinami-am anuntat angajatorul,iar de la 10 saptamani am fost mereu internata la urgente in spital,apoi mi se dadea concediu ... (vezi toată discuția)