Buna ziua.am și eu o problema cu o firma de recuperare.in August 2016 am faxut un împrumut la firma telecredit.care din câte imi aduc aminte l-am achitat.nu mai știu sigur.acum in Noiembrie sunt sunată de firma intrum România sa achit suma de 1079 lei.țin sa Menționez ca in toți anii ăștia nu am fost contactata de nimeni.am lucrat in toată perioada asta...deci nici vorba de oprire din salariu.din câte știu este legea prescrierii după 3 ani.firma intrum a preluat creanța in luna a patra 2017.și pana in prezent nu am fost anunțată de vreo datorie.ce ar trebuii sa fac in situația asta?va mulțumesc
Buna ziua,
Eu zic sa nu comunicati cu dumnealor, sa nu le dati nicio informatie sau sa acceptati vreo oferta, oricat de buna ar suna.
Ii mai puteti ruga sa nu va mai contacteze pentru ca o sa depuneti plangere pentru hartuire daca o mai fac.
Cat despre instanta... daca va cheama acolo puteti invoca prescriptia datoriei.
Si nu acceptati vreun plic trimis de dumnealor, ii puteti transmite postei sa-l returneze.
Executare silita
undita
Buna ziua In luna ianuarie 2.008 am luat un credit de nev.personale pe timp de 10 ani de la o banca xSuma fiind de 29000.ron.Am platit ratele la zi mai mult de ... (vezi toată discuția)