buna ziua
caut un sfat, sa va spun problema, ieri am avut un accident, intr`o curba periculoasa am fost lovita de o dacia venind din sens invers care a derapat si m`a lovit frontal si lateral stanga fata ( golf 4 masina mea), aceasta rostinduse m`a lovit cu partea sa din spate stanga, masinile sunt avariate in special a mea, eu si celalalt sofer am fost supusi testelor privind alcoolemia la etilotest a iesit 0 in ambele cazuri, eu am fost lovita usor la mana stanga si degetele de la mana dreapta, eram cu ink 2 pers in masina mea, iar in dacia erau 6 pers, din car un batran sa simtit usor rau dar nu a fost internat, la spital mi sau recomandat 2-3 zile de ingrijiri medicale si batranului pasager in masina cealalta 5-7 zile de ingrijiri medicale. in urma acestora nu doresc decat sa`mi refac masina. am asigurarea soferului care m`a lovit este facuta la carpatina, dar daunele care nu`s asigurate de polita lui nu vrea sa mi le plateasca, cum as putea solutiona aceatsa problema? ce sfaturi aveti? va multumesc anticipat
Pentru diferenta, il chemati in judeacta, in cadrul unei actiuni in pretentii ptr a fi obligat sa plateasca diferenta ce nu este suportata de soc de asigurari.Bafta!
ati putea cumva sa`mi spuneti despre ce activitati este vorba? nu am experienta in astfel situatii si momentan nici nu am la cine apela sa ma ajute, de aceea va sunt foarte recunoscatoare pt timpul acordat. si orice detaliu, raspuns.
intre timp am sunat la soc de asigurari si mi`au spus k pe 4 ianuarie imi vor trimite pe cineva sa vada starea masinii. cu politia de pe raza comunei in care s`a intamplat accidentul a ramas sa mai stabilim la tel o intalnire, caci eu sunt din iasi vinovatu din botosani si localitatea unde a avut loc evenimentul este suceava
dlui cioan : am inteles de la alte persoane care au fost pusi in aceasi situatie ca soc de asigurari nu va asigura tot, dar nu poate fi un lucru cert acesta, daca gresesc, va rog sa ma atentionati.eu nu am pretentii de daune morale sau mai stiu eu ce...ca vinovatul este destul necajit de Dzeu, doresc doar sa imi refac masina. aceasta are la exterior spoilerul capota aripa drepta fata far dreapta fata portiera sofer distruse si la interior nu stiu exatc sa explic clar dar am probleme la directie si posibil si altele pe langa cele mentionate