avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... in legatura cu un accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

in legatura cu un accident rutier

buna ziua
caut un sfat, sa va spun problema, ieri am avut un accident, intr`o curba periculoasa am fost lovita de o dacia venind din sens invers care a derapat si m`a lovit frontal si lateral stanga fata ( golf 4 masina mea), aceasta rostinduse m`a lovit cu partea sa din spate stanga, masinile sunt avariate in special a mea, eu si celalalt sofer am fost supusi testelor privind alcoolemia la etilotest a iesit 0 in ambele cazuri, eu am fost lovita usor la mana stanga si degetele de la mana dreapta, eram cu ink 2 pers in masina mea, iar in dacia erau 6 pers, din car un batran sa simtit usor rau dar nu a fost internat, la spital mi sau recomandat 2-3 zile de ingrijiri medicale si batranului pasager in masina cealalta 5-7 zile de ingrijiri medicale. in urma acestora nu doresc decat sa`mi refac masina. am asigurarea soferului care m`a lovit este facuta la carpatina, dar daunele care nu`s asigurate de polita lui nu vrea sa mi le plateasca, cum as putea solutiona aceatsa problema? ce sfaturi aveti? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: es3ntzza , utilizator 16:08, 31 Decembrie 2009
Situatia poate fi discutata numai dupa ce luati legatura cu societatea de asigurari.Eu cred ca pana la purtarea unor astfel de discutii,orice dialog este putin prematur.
am luat legatura cu soc de asigurari si imi vor trimite pe cineva pe 4 ianuarie sa imi faca o evaluare a pagubelor masiniii, am fost in orasul in care locuiesc ( pascani -jud iasi ) sa ma interesez de service-auto cele care lucreaza cu carpatica( soc unde are domnu care m`a lovit asigurarea)...si nimeni nu imi primeste masina, intrucat aceasta soc este foarte neserioasa, si au intampinat multe probleme cand au mai lucrat cu ea, la singurul service care lucreaza cu carpatica nu imi convine deoarece nu se pot descurca la anumite standarde si lucreaza cu piese second hand , si uneori chiar nu inlocuiesc piese ci ti le repara, adik nu`mi pot lasa masina chiar oriunde. in acest caz ce am de facut?Care ar fi urmatorii pasi?
multumesc pentru raspuns..as vrea sa insist putin asupra faptului si mai dau un detaliu : domnu are polita la carpatica, de la care din toate informatiile pe care le`am primit , rezulta ca este o mai problema cu acesti asiguratori,
1.eu cum ar trebui sa actionez pentru a imi recupera banii pentru daunele care nu le suporta polita?
2. sa dau in judecata pe domnul care m`a lovit?
3. sa dau in judecata soc de asig?
4. mai sunt si alte variante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurătorul meu a respins dosarul de daună pentru că, din cauza șocului și din neștiință, am preluat vina accidentului asupra mea. ce pași trebuie să urmez acum? georgells georgells Buna seara. Acum 3 luni de zile am fost implicat intr-un accident de circulatie intr-un sens giratoriu. Eu, proprietarul unui autoturism eram pe banda din ... (vezi toată discuția)
Dauna auto cu probleme marius____ marius____ In data de 10.01.11 in jurul orei 13:00 am fost lovit de un cetatean in timp ce ma deplasam pe o strada din Bucuresti cu cate o banda pe sens. el era parcat ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - accident din vina altui sofer aleirbag aleirbag Buna ziua ! Luni dimineata in timp ce ma deplasam cu masina, am fost lovit , intr-un sens giratoriu, de alt conducator auto ce rula pe banda a 2-a pe aceasi ... (vezi toată discuția)