avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. ...

Buna ziua,

Am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vrem sa incheiem un contract individual de munca cu un nou angajat care va incepe in ianuarie. Actul aditional de telemunca poate fi incheiat la aceeasi data ca si contractul de munca sau trebuie sa aiba o data ulterioara?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: emilia.curca , utilizator 11:36, 7 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul aditional de telemunca poate fi incheiat la aceeasi data ca si contractul de munca .

De ce nu inserati de la inceput clauza de telemunca?
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de telemunca AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, La expirarea unor Acte adiționale cu clauza de telemunca, valabile de la ... pana la ..., pentru prelungirea clauzei, este corect daca se vor ... (vezi toată discuția)
Model act aditional incetare telemunca MariaRamona MariaRamona Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model de act aditional pentru incetarea Contractului individual de munca cu clauza de telemunca in Contract individual de ... (vezi toată discuția)
Telemunca AnamManole AnamManole Buna ziua, in ce conditii poate un angajat sa beneficieze de conditiile legii 81/2018 - Telemunca? Poate un director economic sa beneficieze de prevederile ... (vezi toată discuția)