avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: actiunile dobandite in timpul casatoriei de unul dintre soti la firma la care lucreaza, in cazul unui proces de partaj dupa divort, sunt considerate bunuri dobandite impreuna de catre soti?
Cel mai recent răspuns: LIVIADOBER , utilizator 14:26, 6 Decembrie 2020
depinde de modul de dobandire, le-a cumparat ? Sunt bunuri comune
Le-a primit ca bonusuri de la companie.
e) bunurile dobândite cu titlu de premiu sau recompensă,
sunt proprii.
Multumesc pentru informatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil mostenit inainte de casatorie-partaj/bunuri proprii si bunuri comune mariusbt1 mariusbt1 daca ma casatoresc cu o fata,si inainte de casatorie am primit mostenire de la parinti o casa ,persoana cu care ma iau,dupa 5 ani da divort,bunurile se ... (vezi toată discuția)
Mostenire mariaadelina mariaadelina buna ziua.sunt casatorita si an timpul casatoriei am cumparat o garsoniera pe numele meu cu banii pe care i-am primit eu an urma succesiunii dupa tatal ... (vezi toată discuția)
Divort , depozit bancar exuser exuser Buna ziua, Eu si cu sotia am depus la judecatorie actiunea de divort acord, actiune semnata de ambele parti. In actiune nu s-a scris nimic despre partaj, ... (vezi toată discuția)