avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită art.149 din OG 92/3003
Discuție deschisă în Executare silită

art.149 din OG 92/3003

Buna ziua,

Detin o firma la care nu am platit obligatiile la stat de vreo 2 ani si momentat firma are activitatea suspendata. Am primit o somatie sa le platesc in 15 zile si nu am facut-o. Apoi am primit o adresa ca imi pune in indisponibilitate conturile deschise la Banca X. Eu la Banca respectiva nu mai am cont dechis pe firma unde sunt asociat unic. In schimb am doua conturi de lei si valuta deschise pe persoana fizica. Indisponibilizarea se va aplica pe conturile personale? Pentru ca acolo am incasari (salariul)
Cel mai recent răspuns: DanielaBlaj , utilizator 16:28, 30 Decembrie 2009
Nu se pot atinge de conturile personale.
Nu se indisponibilizeaza conturile persoanei fizice. Simplist vorbind - evidenta conturilor se face prin Nume si CNP la persoanele fizice si prin CUI si denumire la persoanele juridice.
Multumec frumos pentru raspuns.
Sarbatori fericite in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprire bani din cont persoanl pt amenzi evascu evascu Azi dimineata,sotul meu a primit o suma de bani in contul personal,la ora 12 s-a dus sa scoata banii, de la banca i s-a spus ca banii au fost in cont la ora ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru pfa avas avas Buna dimineata , intrebarea mea este urmatoarea : pentru PFA contul bancar poate fi cel personal ca persoana fizica ?Multumesc (vezi toată discuția)
Administratia finantelor publice mi-a blocat conturile din banci bms bms Va salut. Am nevoie URGENT de un sfat. Administratia Financiara mi-a blocat toate conturile.Personal n-am primit nici o instiintare, dar cand m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)