avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Radiere imobil de sub ipoteca. Buna ziua ! Am avut un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Radiere imobil de sub ipoteca. Buna ziua ! Am avut un credit la banca de nevoi personale (din ...

Buna ziua ! Am avut un credit la banca de nevoi personale (din 2007), pe care l am garantat cu o ipoteca, pe un apartament . Creditul a fost achitat, iar acum astept scoaterea de sub ipoteca al imobiluli ( am inteles ca dureaza 10 zile ). Intrebarea mea este, daca pot veni cu un notar personal sau trebuie sa astept din partea bancii , pentru a radia ipoteca?
Cel mai recent răspuns: Ioana Corina Toma , utilizator 22:10, 6 Decembrie 2020
Puteți veni cu un notar pentru radiere, însă veți suporta costurile.
Este posibil ca în contractul de credit sa existe o clauză privind radierea necomisionată. Verificați.

cristina7713 a scris:

Buna ziua ! Am avut un credit la banca de nevoi personale (din 2007), pe care l am garantat cu o ipoteca, pe un apartament . Creditul a fost achitat, iar acum astept scoaterea de sub ipoteca al imobiluli ( am inteles ca dureaza 10 zile ). Intrebarea mea este, daca pot veni cu un notar personal sau trebuie sa astept din partea bancii , pentru a radia ipoteca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca bcr vedea1 vedea1 Buna ziua ! In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)
Ipoteca casa tarn tarn Am avut ipoteca pe casa pentru un credit. Am achitat creditul in 2011. Ce trebuie sa fac ca sa scot de sub ipoteca imobilul. Nu banca trebuia sa scoata de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)