avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Este normal ( legal ) ca locatarul de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Este normal ( legal ) ca locatarul de la et 4 dintr-un ...

Buna ziua .
Este normal ( legal ) ca locatarul de la et 4 dintr-un bloc de 4 nivele sa scoata afara din apartament teava de scurgere de la centrala prin condensare ? Se poate interzice acest lucru ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosmineanugheorghe , utilizator 11:22, 8 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Condensatul trebuie colectat si evacuat la reteaua de canalizare, in principiu dupa ce este neutralizat (adus intre 6,5 si 8 pH). Asta se poate face prin cadere libera sau cu o pompa de condens.
Sunt niste normative ce impun acel lucru, enumerate la sfirsit, aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2020
latka, utilizator
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul ... cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Vecinul de la un etaj superior si-a scos in exteriorul blocului scurgerea de la centrala prin condensare. Apa rezultata si picaturile de pe teava ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat este intocmit de un notar? maria_carmen maria_carmen Societatea care a construit complexul rezidential, format din 7 case si 4 blocuri (construite in perioada 2008 - 2013), a construit in 2012, pe un loc de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi o problema cu vecinii cu aparate de aer conditionat ... Bogdan1112 Bogdan1112 Buna ziua! Avem si noi o problema cu vecinii cu aere conditionate. Situatia este urmatoare: noi stam la parterul unui bloc si avem o curte privata. ... (vezi toată discuția)