avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, sunt membru intr-o comisie de inventariere, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, sunt membru intr-o comisie de inventariere, nu exista ...

Buna ziua, sunt membru intr-o comisie de inventariere, nu exista gestionar si nici inlocuitori ai acestuia care sa semneze declaratia cf omfp 2861/2009, precum fapticul nu corespunde cu scripticul.Comisia poate continua procedura de inventariere sau ce trebuie sa faca in acest caz?
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 18:41, 8 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mentionati in PV inventariere ca nu exista gestionar numit. Tot in Ordin 2861/2009 s-a prevazut ca poate exista cazul in care nu exista gestionar: "În condițiile în care entitățile nu au niciun salariat care să poată efectua operațiunea de inventariere, aceasta se efectuează de către administratori." si "(2) La entitățile al căror număr de salariați este redus, inventarierea poate fi efectuată de către o singură persoană. În această situație, răspunderea pentru corectitudinea inventarierii revine administratorului, ordonatorului de credite sau altei persoane care are obligația gestionării entității respective."
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2020
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! avem o problemă de serviciu și avem mare nevoie ... oanaportar oanaportar Bună ziua ! Avem o problemă de serviciu și avem mare nevoie să ne ajutați: - ordonatorul principal de credite a trimis instituției noastre o adresă ... (vezi toată discuția)
Grav adam. adam. buna.. am o intrebare .. as vrea sa plec cu preaviz de la locul meu de munca actual ... sunt gestionar la un depozit iar directorul vrea sa ma puna sa semnez ... (vezi toată discuția)
Inventariere documente iselina71 iselina71 Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti daca directorul general al unei institutii publice poate dispune VERBAL inventarierea documentelor aflate in ... (vezi toată discuția)