avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz facut de politie in solutionarea unui dosar penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz facut de politie in solutionarea unui dosar penal Buna ziua. ...

Abuz facut de politie in solutionarea unui dosar penal
Buna ziua. Acum un an jumate (19 luni mai exact) am fost victima unei agresiuni soldate cu 120 de zile de ingrijiri medicale , inca de la inceput am stiut ca v-a fii un proces greu dat fiind faptul ca unul dintre inculpati este in mana cu diversi ofiteri de politie care aduc masini , asa ca am asteptat un an, atat prevede legea solutionarea unui dosar si trimiterea catre procuratura, desigur nimic doar motive puerile pentru care nu s-a putut finaliza dosarul, am apelat la judecatorul de drepturi si libertati care a stabilit un termen de 3 luni. A trecut si acest termen dar dosarul meu e tot nefinalizat . Stiu ca degeaba fac reclamatii ca nu rezolv nimic asa ca doresc sa apelez direct la instanta si nu in ultimul rand la CEDO , pentru ca s-au incalcat mai multe drepturi , unul fiind cel legat de dreptul meu de a avea un proces la un termen echitabil, abuzuri ca ex. nesanctionarea unui inculpat pentru declararea unei adrese false , incalcarea unei hotarari judecatoresti cum ar fii cel dat de judecatorul de drepturi si libertati privind termenul de finalizare a dosarului. Cu ce nu sunt asa de in clar cum ar fii mai indicat ,sa deschid proces impotriva politiei , sau doar impotriva politistului care se ocupa de ancheta , pentru ca nu am de gand sa las lucrurile asa , si vreau sa obtin daca nu condamnarea pentru abuz in servici macar o sanctiune serioasa , deasemenea daune morale pentru abuzurile facute. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:41, 9 Decembrie 2020
Aveti avocat care va reprezinta in acest dosar? Ce termen s-a stabilit de judecator pentru o noua contestatie?
Formulati o noua contestatie si/sau trimiteti petitii la prim-procurorul parchetului (probabil de pe langa judecatorie) si catre parchetul ierarhic superior. Treaba asta cu "sa deschid proces impotriva politiei" nu este o solutie, adica exista dosare pe rol si trei ani, in fine, nici "120 de zile de ingrijiri medicale", nu-i putin lucru; ar fi o vatamare corporala acolo, ceea ce-i destul de grav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune nicu6121 nicu6121 va rog frumos sa imi spuneti cat costa deschiderea unui proces civil de agresiune? In cat timp de la o agresiune poti sa iti scoti certificat ... (vezi toată discuția)
Buna . in urma cu un an si 2 luni am fost victima unei agresiuni ... francisckelemen francisckelemen Buna . In urma cu un an si 2 luni am fost victima unei agresiuni soldate cu 120 de zile de ingrijiri medicale , problema e ca la politie din cauza influentei ... (vezi toată discuția)
Contestatie control judiciar ciurli_si_burli ciurli_si_burli Buna seara, As dori sa stiu unde trebuie facuta contestatia pentru control judiciar. Fapta s-a petrecut in sectorul 5. Pentru extinderea controlului ... (vezi toată discuția)