avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Carte de identitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Carte de identitate

In eventualitatea in care iau o persoana în spatiu, chiar daca nu va locui la mine și se întâmplă că această, ulterior sa decedeze, eu am vreo obligație? Când zic obligație, mă refer la cheltuieli cu înmormântarea, s.a. Adresez aceasta întrebare întrucât, o persoana mă roagă s- o iau în spatiu, numai că e trecuta de vârstă de 55 ani și e la ultima carte de identitate, iar asta ar însemna să o am în spatiu toată viața ? Rog un raspuns pertinent!
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2020
Marckos, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere drept abitatie l1u2 l1u2 Am un apartament cumparat cu contract de vanzare cumparare cu drept de habitatie ,in apartament locuind pina luna trecuta anul curent 2 persoane in varsta,dar ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a doi nepoti, cetateni romani, cu domiciliul in strainatate marci marci Buna ziua, Am doi nepoti, copiii sorei mele plecate din tara si stabilita in afara ei, care s-au intors in Romania, au pasapoarte romanesti si doresc sa isi ... (vezi toată discuția)