avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am o intrebare legat de reinnoirea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am o intrebare legat de reinnoirea permisului de conducere ...

Buna ziua! Am o intrebare legat de reinnoirea permisului de conducere si mai exact, daca pot schimba permisul de conducere ce urmeaza sa expire, avand in vedere ca mi-am schimbat adresa de domiciliu de curand, insemnand chiar si judetul? Sau trebuie sa merg in judetul anterior de resedinta pentru a il schimba? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mircea J. , utilizator 16:02, 8 Decembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. Va multumesc mult pentru informatiile furnizate! O zi minunata va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto, schimbare dupa schimbarea domiciliului Anila01 Anila01 Buna seara De curând am schimbat buletinul si adresa de domiciliu.As dori sa stiu daca trebuie să schimb si permisul de conducere intr-un interval de timp ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu ci, schimbare permis auto? stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Acum ceva timp (ani) am schimbat CI si domiciliul, schimbarea implicand si alta localitate si judet. La momentul respectiv tin minte ca ma ... (vezi toată discuția)