avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nemotivat duminica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nemotivat duminica

Buna ziua! Sunt sef atelier intr-o institutie bugetara(spital) si am o problema cu un subaltern care a lipsit de la servici duminica .Vreau sa va intreb daca il pot pune nemotivat , el justificandu-mi verbal ca nu a stiut ca trebuie sa vina.Graficul de lucru le-a fost aratat la inceputul lunii, iar la locul de munca respectiv se lucreaza si sambata si duminica , sarbatori legale deasemenea.
va multumesc1
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 28 Decembrie 2009
Acel grafic de lucru trebuia sa fie aus la cunostinta salariatilor si luata o semnatura de la ei, astfel incat nu se poate proba ca acestia au avut cunostinta de acest program de lucru.
Este foarte greu de precizat daca este sau nu nemotivat pentru ziua de duminica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea in sistemul sanitar nicoleta.ioan nicoleta.ioan sunt asistenta sef la o sectie de chirurgie dintr-un spital de urgenta ., iar de luna aceasta ne-a fost adus la cunostinta ca se incalca nu stiu ce lege ... (vezi toată discuția)
Directorul vrea sa ii puna nemotivat oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog mult sa ma lamuriti care este situatia in cazul urmator: - cativa salariati ai institutiei noastre publice sunt obligati sa lucreze si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost în concediu medical ,5 zile concediul sa ... Noahcristi Noahcristi Bună ziua am fost în concediu medical ,5 zile concediul sa terminat vineri iar sâmbăta este tura mea seful vrea sa ma trimită acasă a spus ca nu am.ce ... (vezi toată discuția)