avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, in sectorul 4 - Bucuresti am coborat sacii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, in sectorul 4 - Bucuresti am coborat sacii cu moloz ...

Buna ziua,

in sectorul 4 - Bucuresti am coborat sacii cu moloz asteptand masina sa-i ridice. un nou vecin "de treaba" a chemat politia si am primit amenda 1000 lei ca am depozitat gunoi pe spatiul public ... in halul asta am ajuns ? care este baza legala ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:50, 8 Decembrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți plângere și dovediți situația de fapt. Cereți anularea p-v sau înlocuirea sancțiunii din amendă în avertisment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda politia locala. În data de 10.08.2021 am ... Ionutz_boy Ionutz_boy Contestatie amenda politia locala. În data de 10.08.2021 am primit o amenda de la politia locala, eram cu colegul meu care a aruncat un sac de gunoi la ... (vezi toată discuția)