avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie amenda politia locala. În data de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie amenda politia locala. În data de 10.08.2021 am ...

Contestatie amenda politia locala.
În data de 10.08.2021 am primit o amenda de la politia locala, eram cu colegul meu care a aruncat un sac de gunoi la tomberonul stradal, și pentru ca el nu avea buletinul la el, polițistul ma sancționat pe mine. Am făcut contestatie la judecătorie, în care am cerut anularea amenzi sau înlocuirea cu avertisment. Acum doua zile mia venit citație în care sunt chemat în sala x, la. Data de .....
Si mai spune ca pot da un răspuns la întâmpinare în termen de 10 zile de la comunicare. Ce trebuie sa fac. Un sfat va rog. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
Ionutz_boy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionutz_boy , utilizator 17:29, 1 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda CrisMihal CrisMihal Deci prima data, eu am 14 ani. Azi la scoala nu am avut prima ora deci eu si prieteni mei ne-am dus McDonald\'s sa mancam ceva si dupa din gluma si plictiseala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in sectorul 4 - bucuresti am coborat sacii cu moloz ... marius oroian marius oroian Buna ziua, in sectorul 4 - Bucuresti am coborat sacii cu moloz asteptand masina sa-i ridice. un nou vecin \"de treaba\" a chemat politia si am primit ... (vezi toată discuția)
Inlocuire amenda contraventionala cu avertisment nicusorco nicusorco Am depus la judecatorie pe data de 05.08 2019 o plangere impotriva unei amenzi contraventionale data de politie , solicitand in finalul plangerii anularea ... (vezi toată discuția)