avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inainte de divort, cum pot pleca din casa ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inainte de divort, cum pot pleca din casa ?

m-am casatorit in ianuarie 2006. in iulie am nascut un copilas care acum are 3 saptamani. inca din timpul sarcinii relatia cu sotul s-a distrus complet (nu ne intelegem, ne jignim...). acum ca am nascut doresc sa divortez. locuim in casa parintilor sai si nu stiu cum pot pleca de aici. trebuie sa intentez divortul inainte? pot pleca pur si simplu? am dreptul sa iau copilul cu mine? ce e de facut?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 20:47, 18 Februarie 2008
bine zis m-am trezit si eu dandu-mi cu parerea intr-un subiect inactual solicitantului.
asa e ....cateodata gresesc ca sunt si eu om ....voi fi mai atent la datele postarilor ...multumesc pentru atentionare..
dar poate ca v-a folosi altor persoane care ajung intr-o situatie similara ...ca nimic nou sub soare ...asta e motivatia pentru care nu sterg mesajul meu
Nu e vina ta, ca nu ai fost primul care a raspuns mesajului asta atat de vechi... :D
Va folosi cu siguranta cuiva.
1.faptul ca altii inaintea mea au facut acelasi lucru si m-am luat dupa ei nu este o justificare pentru mine...
daca sunt la semafor si arata rosu si ceilalti soferi trec pe rosu si eu cu lamaia pe geam ma iau dupa ei ce justificare am in fata politistului sau a legii... nici una ...si aici e la fel...oricum multumesc ...
2. cu partea a doua sper sa fie cum am gandit amandoi sa foloseasca cuiva.
Eu una promit ca o sa fiu mai atenta, mai ales daca "la semafor" e si aureliangl. (vad ca re o placere deosebita de a scotoci prin mesaje vechi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Silvia Silvia Silvia Silvia Buna ziua as vrea sa divortez si sa imi pastrez fetita alaturi de mine sunt casatorita de un an dar sotul a cam violet cu mine chiar ma batut de cateva ori si ... (vezi toată discuția)
Divort marya2008 marya2008 In primul rand vreau sa va spun ca sunt casatorita de 3 ani jumatate, avem un copil de 3 ani impreuna. Au existat neintelegeri intre noi, dar acum o luna ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori GeorgyM GeorgyM Buna ziua!! Sunt cu sotul meu de 4 ani si jumatate, casatoriti legal de 2 ani! Avem un copil de un an si 8 luni si altul pe drum!! Nu ne mai intelegem, a ... (vezi toată discuția)