avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii vanzare cu amanuntul petshop
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii vanzare cu amanuntul petshop

Buna ziua,
As dori sa deschid un petshop online (cu vanzare de hrana pentru animale si accesorii pentru animale), pe o firma deschisa mai demult. Pentru aceasta stiu ca trebuie sa autorizez CAEN 4791 pentru comertul pe internet.
Daca as vrea sa vand produsele mele catre petshopuri fizice, farmacii veterinare, sau oricare alte magazine care comercializeaza hrana pentru animale si accesorii, de ce autorizatii si ce CAEN uri as avea nevoie in plus?
Activitatea ar fi in felul urmator: ii sun, le prezint produsele, le expediez prin firma de curierat, ei achita ramburs sau la termen (in ultimul caz merg eu si incasez contravaloarea facturii).
Multumesc anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Georgiana Andreeea , utilizator 18:29, 8 Decembrie 2020
CAEN 4638
CAEN 4638 e pentru vanzarea "altor alimente", aici va referiti la hrana pentru animale, nu?
Accesoriile nu cred ca ar intra in accest CAEN (lese, zgarzi, boluri pentru hrana, jucarii). Aveti idee la ce CAEN s-ar incadra?
CAEN 4776 și 4778
Multumesc tare mult. O seara frumoasa!

Adrian ALBU a scris:

CAEN 4776 și 4778

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 4778 Vonino1977 Vonino1977 Buna ziua. Am un srl nou infiintat cu domeniu principal de activitate Magazin de furaje cod caen 4778. Intrebarea mea este ce as mai putea vinde in magazin pe ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Caen 4776 alinasilviadeva alinasilviadeva Am un magazin in care vand macare si accesorii pentru animale, conform autorizarii codCAEN 4776. Este necesar sa adaug vreun alt cod? Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)