avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finanțare nerambursabilă
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finanțare nerambursabilă

Bună seara. În luna martie am început colaborarea cu o firmă pentru obținerea unei finanțări nerambursabile prin programul Start Up. Am stabilit care sunt onorariile, pe care le-am și achitat ulterior în baza unui contract și a unei facturi. Din cauza acestei perioade nefavorabile programul nu s-a mai finanțat. As dori și eu sfat, având în vedere că acest program nu s-a mai deschis, exista posibilitatea de a-mi recupera banii? Va mulțumesc! Seară frumoasă!!!

Alte discuții în legătură

Start up Barta Veronica Barta Veronica Daca incep o activitate de productie cu Start Up dupa un an mai pot sa accesez ceva fonduri pentru dezvoltarea productiei. (vezi toată discuția)
Obtinere fonduri europene nerambursabile constantin29 constantin29 Buna ziua,as dori sa incep o afacere la tara,prin fonduri europene nerambursabile,si am cateva nelamuriri. Exista vreo posibilitate de a primi fondurile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)