avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate arhiva un dosar de judecata atata timp cat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate arhiva un dosar de judecata atata timp cat recurentul ...

Se poate arhiva un dosar de judecata atata timp cat recurentul a facut recurs in termen legal, in lipsa comunicarii sentintei instantei de Contencios Administrativ.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:19, 14 Decembrie 2020
Asa este, dar se poate si invers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)
Tardiv sau nu? PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Am o problema: am castigat o actiune impotriva procuraturii, s-a dat o sentinta de retrimitere a dosarului la parchet, pentru continuarea cercetarii. Dupa ... (vezi toată discuția)
Discutarea excepþiei perimãrii într-un dosar deja soluþionat si25 si25 In 22 aug.2006 s-a dat sentinta in favoarea mea ,iar impotriva acestei sentinte paratii au declarat apel solicitand schimbarea sentintei fara a aduce motive si ... (vezi toată discuția)