avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acelasi numar cadastral la doua Titluri de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acelasi numar cadastral la doua Titluri de Proprietate! Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie; ...

Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti ce pot face in urmatoarea situatie; in anul 1993,tatal meu a fost pus in posesie si a primit Titlu de Proprietate pentru un teren intravilan arabil cu un numar de tarla si parcela. Dupa doi ani a fost eliberat un alt Titlu,unui alt cetatean avand aceleasi numere de tarla si parcela! Mentionez ca dupa decesul tatalui meu eu am platit impozitele si taxele pentru acel teren,la zi,iar acum,cand am vrut sa-i fac intabularea si cartea funciara,nu mai pot pentru ca apare cealalta persoana! Cum trebuie sa procedez pentru a intra in drepturi? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:52, 9 Decembrie 2020
Doar prin proces in instanta in care se va anula un titlu de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in posesie iuli113 iuli113 se poate ca pe un proces verbal de punere in posesie sa fie trecut numai terenul extravilan?si acest teren extravilan cu numere cadastrale noi cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan arabil vargaremus vargaremus Buna ziua, am cumparat o casa + teren intravilan, si suplimentar pe langa asta, prin acelasi contract de vanzare cumparare un numar de 6 parcele/terenuri ... (vezi toată discuția)