avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Testare co-vid19 obligatorie!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Testare co-vid19 obligatorie!!!

Bună ziua! Ce se întâmplă dacă firma unde lucrez dorește să-și testeze pentru co-vid19 angajații în fiecare săptămână iar eu nu doresc să fiu testat? Mă poate concedia? Menționez că costurile testelor sunt plătite de către firmă! Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
tiberiu448, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 16:27, 10 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va poate concedia , numai daca fapta constituie abatere disciplinara.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a modificat procedurile interne si ROI-ul, a mai facut si un act aditional prin care va anuntat acest lucru, atunci incalcati ROI-ul, este abatere disciplinara si va poate concedia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai multi angajati ai unei firme au fost testati pozitiv. societatea ... juridic@becker juridic@becker mai multi angajati ai unei firme au fost testati pozitiv. societatea doreste sa testeze conactii directi ai angajatilor pozitivi, insa cateva persoane refuza ... (vezi toată discuția)
Posibile erori la cercetarea disciplinara HRcons HRcons Buna ziua, Firma la care lucrez este actionata in judecata de un angajat pentru anularea deciziei de concediere. Mai exact angajatul a fost testat pozitiv cu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si concediu medical mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca esti in concediu de odihna si te imbolnavesti si vii cu concediul medical se prelungeste concediul de odihna sau se ... (vezi toată discuția)