avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate cerere reconvențională in dosar de majorare pensie ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

cerere reconvențională in dosar de majorare pensie intretinere

Buna ziua.
Am o problema cu un dosar de majorare a pensiei de întreținere minor, paratul - după doua termene - a solicitat printr-o noua ”intampinare” stabilirea unui program de vizita iar judecătorul i-a solicitat sa depună o cerere reconvențională. Am citit ca cererea reconvențională se depune pana la primul termen, odată cu întâmpinarea. Pot invoca tardivitatea acestei cereri si implicit anularea acesteia? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
mariana_70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 19:58, 9 Decembrie 2020
Puteți invoca tardivitatea.

mariana_70 a scris:

Buna ziua.
Am o problema cu un dosar de majorare a pensiei de întreținere minor, paratul - după doua termene - a solicitat printr-o noua ”intampinare” stabilirea unui program de vizita iar judecătorul i-a solicitat sa depună o cerere reconvențională. Am citit ca cererea reconvențională se depune pana la primul termen, odată cu întâmpinarea. Pot invoca tardivitatea acestei cereri si implicit anularea acesteia? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul si cuantum al pensiei alimentare disgraziata disgraziata Buna seara, As dori cateva clarificari care sa ajute intr-un proces de majorare a pensiei alimentare,astfel: 1)exista noi reglementari legale conform carora ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați să fac o întâmpinare la tribunal, pentru stabilirea programului de vizită și plata pensiei de întreținere dyzzyy dyzzyy Buna ziua! Am divortat prin notariat in februarie, anul acesta. Avem impreuna un copil de 9 ani. Pentru ca tatal a fost \"suficient\" de responsabil, a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara in noul cod civil georgescu sorin georgescu sorin Am un caz la un prieten. Fosta concubina cu care are un copil minor de 4 ani si care lucreaza in Italia a deschis proces civil pt. pensie alimentara,cerand ... (vezi toată discuția)