avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Avocat lichidator judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Avocat lichidator judiciar

Buna ziua, Intr-un dosar de faliment in ce conditii lichidatorul poate sa si angajeze un avocat ca sa il reprezinte in instanta (binenteles platit din banii lui nu din resursele societatii alfate in faliment )?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2020
olaroiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 00:05, 17 Decembrie 2020
Lichidatorul poate angaja un avocat ca să reprezinte interesele societății în anumite cauze. De exemplu, pentru recuperarea unor creanțe.

olaroiu a scris:

Buna ziua, Intr-un dosar de faliment in ce conditii lichidatorul poate sa si angajeze un avocat ca sa il reprezinte in instanta (binenteles platit din banii lui nu din resursele societatii alfate in faliment )?

Lichidatorul judiciar poate angaja avocat daca este oportun.

Au mai existat cazuri in care administratorul/lichidatorul judiciar avea conducere comuna cu o societate de avocati si a angajat acea societate, desi avea expertiza si resursele sa duca litigiile.

S-a soldat cu dosar penal din ce stiu eu.

Altfel spus, pantru un raspuns concret e de preferat sa dati detalii concrete.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante de la soc aflata in insolventa! Mateias Loredana Mateias Loredana Buna ziua, Lucrez la o soc aflata in insolventa (pe parcurs sa aprobat planul de reorganizare al soc.)si am restante salariale in jur de 5 luni. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale ale fostilor angajati la o unitate care este in faliment tanta.rosca tanta.rosca Fiind disponibilizata in 2007 ,in anul 2008 am dat unitatea in judecata pentru drepturi salariale pe care nu le-am primit in perioada cat am fost ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - refuzul angajatorului de a plati salariile restante vio_violet vio_violet Buna seara, Supun atentiei dvs urmatorul subiect: - Am lucrat la o firma aprox. timp 3 luni - La angajare nu mi s-a luat cartea de munca - In contractul de ... (vezi toată discuția)