avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum gasesc pe portal ce hotărâre s-a stabilit în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum gasesc pe portal ce hotărâre s-a stabilit în urma unui ...

Cum gasesc pe portal ce hotărâre s-a stabilit în urma unui proces de divort pana sa primesc eu hârtia??
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:18, 14 Decembrie 2020
Cu citatia in mana, introduceti pe portal numarul dosarului, enter si va apare rezultatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa gabrielatufa84 gabrielatufa84 Buna ziua. Eu sunt in italia de mai multi ani si sunt despartita de sotul meu. Daca el intre timp da divort in lipsa mea eu cum pot sa stiu considerand ca ... (vezi toată discuția)
Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)