avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am primit aviz ptr recomandată de la politia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am primit aviz ptr recomandată de la politia locală ptr ...

Daca am primit aviz ptr recomandată de la politia locală ptr amenda ca nu am purtat mască și nu ridic recomandata, este valabilă amenda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:42, 11 Decembrie 2020
Nu cred ca ati avea șanse daca contestati.
Sa angajati avocat si sa aveti sanse la proces costul va fi cu mult mai mare decât amenda.
Orice veti face nu va ajuta.

De ce nu ati purtat masca?
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cred ca are o scapare, daca era in masina, singur. Nu se specifica, presupunem ca era pe jos.
Daca ar fi fost în masina ar fi.precizat, cred eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu toate respectul ,mă adresez către acest site,cu speranța ... Ioana Simion Ioana Simion Cu tot respectul ,mă adresez către acest site,cu speranța că specialiștii din domeniu, mă vor lămuri care este situația legală, a problemei mele. ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva procesului verbal de contraventie pentru ridicare auto razvanmitre razvanmitre Buna ziua! Astazi mi-au ridicat masina in sectorul 1 de pe bulevardul kiseleff, si as avea cateva intrebari: In primul rand motivul ridicari este ... (vezi toată discuția)
Amenda Danielle313 Danielle313 Sotul meu a fost oprit de politie si i s-a intocmit proces verbal. In proces scrie ca nu a avut asupra sa asigurarea de raspundere auto si nu a purtat centura ... (vezi toată discuția)