avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,sora mea este în prag de divorț cu sotul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,sora mea este în prag de divorț cu sotul ei, astăzi ...

Buna ziua,sora mea este în prag de divorț cu sotul ei, astăzi sora mea a aflat întâmplător ca el si un prieten au pus camere de luat vederi cu microfon si au urmărit o ultimile 2 sapttot ce a facut si a vorbit ea in casa. Este legal si ce poate face sora mea legal in privinta aceasta. Multumesc frumos
Inregistrarile respective nu au nici o valoare chiar dacă sotul v-a incerca să le foloseasca in instanta.Sa isi angajeze avocat iar acesta o sa faca in asa incat atunci cand se vor discuta probele ,inregistrarile să nu fie admise..
Nu am specificat înregistrările nu contin nimic incriminatoriu pt sora mea , doar ca sunt din dormitor si sotul ei le a arătat altui bărbat, vorbim de intimitatea ei din dormitor. Doream sa stiu daca il poate da in judecata pe soț pentru încălcarea intimități. Multumesc
E greu de dovedit ca le,-a arătat altcuiva.Daca le posta pe rețea de socializare un site de filme xxx era altceva.Mergeti si vorbiti cu un av e greu de spus exact fara o discuție față în față etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat ... ioana2510 ioana2510 Buna ziua! In momentul de fata am o relatie cu un barbat aflat in proces de divort, tin sa mentionez ca la momentul in care noi ne-am cunoscut acestia erau ... (vezi toată discuția)
Filmare din spatiu privat, publicata! tudorsad tudorsad Buna seara, am o problema destul de delicata Sunt presedinte intr-un ONG care organizeaza evenimente pentru comunitati restranse de persoane. Conform ... (vezi toată discuția)
Folosirea probelor audio/video in cazul evacuarii BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! Am un prieten X, care a divortat de sotia sa Y. Pe 26 luna aceasta urmeaza sa se pronunte hotararea judecatoareasca. Amandoi soti au cazut ca acord ... (vezi toată discuția)