avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Pe perioada concediului de supraveghere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Pe perioada concediului de supraveghere copil, cine ...

Bună ziua. Pe perioada concediului de supraveghere copil, cine face plata taxelor și impozitelor? Angajatorul și urmează să - și recupereze banii de la stat, sau ca și până acum, angajatul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorul este cel care plateste ...
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Același lucru l-am înțeles și eu conform legii, doar că, contabila de la instituția la care lucrez nu-mi dă dreptate și salariul pe luna Noiembrie mi l-a virat oprindu-mi impozitul și cotizațiile către stat, din venitul meu. Ce aș putea să fac în această situație, mai ales că starea de alertă se prelungește și intitutiile de învățământ nu se vor deschide. Și încă o întrebare, dacă îmi permiteți, pe perioada de vacanță trebuie să mă întorc la serviciu?
Este corect cum a procedat ....impozitul si contributiile sunt retinute din salariul dvs si sunt apoi platite de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare impozit pe venit Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Buna seara, Am un caz care ma depășit puțin. O persoana cu handicap accentuat, cu certificat de handicap, beneficiară a prevederilor legii ... (vezi toată discuția)
Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Borzmonica Borzmonica Am nascut pe data de 23 martie 2017 un baietel.Am beneficiat de cele 42 de zile care se i-au dupa nastere.La ultimul salariu care s-a virat luna aceasta am ... (vezi toată discuția)