avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Alocare cost reparatie spatiu comun
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Alocare cost reparatie spatiu comun

Am cerut Asociației de propietari să înlocuiască mânerul de închidere defect al unui geam termopan montat pe palierul etajului. Administratorul spune că va efectua reparatia și apoi voi suporta eu costurile acesteia, deoarece reparația se face la solicitarea mea!!
E corectă alocarea costurilor de reparații pt spațiul comun către proprietarul care a solicitat efectuarea reparației, așa cum spune administratorul?
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2020
raxone, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:09, 11 Decembrie 2020
Nu, cheltuiala se imparte la toti proprietarii de pe scara, conform legii 196/2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geamuri deschise in permanenta pe scara. exista vreo reglementare ... DanRo DanRo Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la ... (vezi toată discuția)
Chirias vs propietar Livingston Livingston Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cine plateste inlocuirea usilor si geamurilor( cu termopane,,) la un bloc, chiriasul sau propietarul.Mai jos am ... (vezi toată discuția)
Inchidere spatiu comun scara de bloc valizavate valizavate buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate inchide un spatiu comun de pe un etaj cu destinatie de uscator pentru rufe. Spatiul este in afara holului comun ... (vezi toată discuția)