Buna ziua!
Am o nelamurire cu privire la acordarea indemnizatiei de crestere copil, mi-ar fi de mare ajutor un sfat.
Urmeaza sa nasc pe 5.08.2021, in prezent nu obtin nici o sursa de venit. Am obtinut venituri impozitate in perioada 10.06-2019-10.08.2020. In acest context, ma incadrez la obtinerea indemnizatiei avand in vedere ca veniturile au fost obtinute 12 luni in decurs de 2 ani anteriori nasterii? De asemenea este posibil sa incasez in urmatoarele 5 luni venituri ca PFA. Se vor lua in calcul 5 luni ca PFA si 7 luni ca salariat din perioada amintita mai sus? Multumesc frumos!
Buna ziua,
Perioada eligibila in care trebuie sa fi realizat venituri impozabile in minim 12 luni este Septembrie 2019- August 2021.
Se vor lua in calcul atat veniturile ca PFA cat si cele ca angajat/salariat.
Va multumesc frumos pentru raspuns! In perioada sep 2019- aug2020 am prins 3 luni de somaj tehnic in care venitul a fost de 2300 lei, cel asigurat de stat. In calcularea mediei, se va lua in calcul acest venit sau cel al salariului conform contractului?
Buna ziua
AlinaNT
Bună ziua,
Sunt însărcinată în luna a 7-a cu gemeni!
Am lucrat până în 01.09.2019 după care din motive medicale ( miocardită și tahicardie) nu ... (vezi toată discuția)
Ccc
MihaIonescu11
Buna ziua,
Urmeaza sa nasc in august anul acesta, insa nu voi mai fi salariata incepand cu luna februarie (pana in luna februarie am lucrat de mai bine de 2 ... (vezi toată discuția)