avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca firma de unde am lucrat se inchide inainte cu o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca firma de unde am lucrat se inchide inainte cu o sapt ca ...

Daca firma de unde am lucrat se inchide inainte cu o sapt ca eu sa trebuiasca sa ma intorc la munca din CCC cum mai pot beneficia de stimulent de insertie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 11 Decembrie 2020
Doar daca va angajati in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire ccc carmenctin carmenctin Buna ziua, In luna ianuarie 2013 bb implineste un an si tot atunci expira si CCC (am optat pentru un an). Pentru a beneficia de stimulentul de insertie m-am ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Crina_bruneta67 Crina_bruneta67 Buna ziua, doresc sa stiu daca voi beneficia de stimulentul de insertie in urmatorul caz. Sunt in concediu creștere copil cu indemnizatie. Copilul implineste ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie FlorentinaFlori FlorentinaFlori Buna ziua! Urmeaza sa ma intorc la servici din Ccc, firma la care am lucrat nu mai are nevoie de atate angajate. Este posibil sa imi dea somaj, cum asi putea ... (vezi toată discuția)