avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am mare nevoie de un sfat din partea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am mare nevoie de un sfat din partea dumneavoastră.... ...

Bună ziua, am mare nevoie de un sfat din partea dumneavoastră.... În urma cu trei luni verișorii mei au mers în Belgia la niște prieteni pentru a muncii acolo pe parcursul timpului lucrurile nu am mers bine în relația lor de prietenie din cauza faptului ca acești prieteni consumau anumite substanțe și nu aveau control asupra lor cât despre munca care li-se promisese nu au intenționat sa ii ajute mai deloc se mulțumeau sa ii tina acasă sub diverse motive ca nu le găsesc de lucru (se mulțumeau ca aveau verișorii mei grija de animalele de companie) după o perioada au mers la munca într-o sera de legume dar din cauza faptului ca acești prieteni ereau mai mereu puși pe cearta nu au mai rezistat stresului din casa și au hotărât sa plece... În momentul plecării mai aveau sa le înapoieze o suma de 700€ bani pe care verișorii au vrut sa ii ceara de la părinți dar aceștia au refuzat din motiv ca le erea rușine sa ia de la aceștia și au decis împreună să îi înapoieze în scurt timp ce își câștigau singuri banii fără a cere cuiva... În ziua plecării sau continuat certurile și respectivi prieteni au amenințat cu bătaia și moartea verișorilor.... Aceștia din urma ajungând acasă au povestit la părinți întâmplarea și au ripostat la adresa loc cu mesaje din care reieșea ce fel de prieteni dar și oameni sunt ei..... Iar banii de la sera de legume nu iau primit din cauza ca acești prieteni au mers și au luat banii ilegal în locul lor pe motiv ca ii opresc în locul datoriei ramase .... Dar tot ei amenință că îi va da în judecata pe verișorii mei pe motiv ca ia băgat în depresie și iau defăimat (din cauza ca au spus acasă ca ei consumau substanțe și ereau violenți).... Ce pot face verișorii în situația asta? Când defapt ei sunt cei
cărora le-au luat banii ilegal de la munca și eu au fost amenințați verbal?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2020
Mikyelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mikyelena , utilizator 09:47, 12 Decembrie 2020
Nu prea se înțelege, de la cine au luat verișorii banii, cei 700 de Euro? Sau cum i-au luat?
Părinții verisorilor au vrut sa trimită banii la prietenii lor dar aceștia au refuzat zicând sa ii dea verișorii când își strâng singuri banii fără a cere de la părinți

Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

Nu prea se înțelege, de la cine au luat verișorii banii, cei 700 de Euro? Sau cum i-au luat?

Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2020
Mikyelena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descindere făcută fără sa am nicio calitate , înștiințare prin posta că voi/as putea fi monitorizat . Laur1805 Laur1805 Acum câteva săptămâni am avut neplăcerea sa primesc vizita unor polițiști dimineața la 6 (cum este procedura ) in căutarea de substanțe interzise. ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere Stalingrad Stalingrad Am imprumutat acum 6 luni o tableta grafica(obiectul ) unui \"prieten\" pe motiv ca vrea sa exerseze pentru facultatea la care da (design publicitar) ,au ... (vezi toată discuția)
Plecata de acasa la 17 ani Elena123456ely Elena123456ely Buna ziua , problema sta in felul urmator , am 17 ani si vreau sa plec de acasa . Impreuna cu prietenul meu , am gasit o locuinta cu chirie , el lucreaza in ... (vezi toată discuția)